Frodelien's Sint Show - Sinterklaasshow

Frodelien's Sint Show - Sinterklaasshow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Frodelien's Sint Show - Sinterklaasshow.

  • 1 x 45 minuten : € 650,00
  • Reiskosten: € 0,30 per km vanaf Weert.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Clown Frodelien is de slimste meisjesclown van Nederland! Sinterklaas gelooft hier niets van, maar hoe kan Sinterklaas dat nou weten?

Clown Frodelien komt aan de kinderen laten zien dat ze echt wel slim is! Kunnen de kinderen dat meteen tegen Sinterklaas vertellen…
In deze 45 minuten durende show laat Clown Frodelien haar toverkunsten aan de kinderen zien. Tijdens de show zal Clown Frodelien niet alleen toveren maar ook met de kinderen een speciale pietendans doen!

Deze show bevat veel interactie, toveren, dansen, muziek en strooigoed!

Specificaties van Frodelien's Sint Show - Sinterklaasshow

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 300 personen
  • Reiskosten: € 0,30 per km vanaf Weert.

Boeking of een optie plaatsen voor Frodelien's Sint Show - Sinterklaasshow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Frodelien's Sint Show - Sinterklaasshow kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact