GiGa Goochelpiet - Sinterklaasshow

GiGa Goochelpiet - Sinterklaasshow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van GiGa Goochelpiet - Sinterklaasshow.

  • 1 x 45 minuten : € 495,00
  • Reiskosten: € 0,25 per km., vanaf Gennep (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Denkt u er aan om Sinterklaas uit te nodigen op uw bedrijf, bij de vereniging, bij u thuis of waar dan ook? Vraag dan meteen of hij de GiGa Goochelpiet alvast vooruit stuurt! Hij goochelt door het hele land!

GiGa Goochelpiet vermaakt de kinderen met een goochelshow voordat Sinterklaas zelf een bezoekje komt brengen.

Actieve Sinterklaasshow met Giga Goochelpiet

Kinderen worden actief betrokken bij deze show vol humor en goochelarij. Vaak moeten de kinderen de boel weer zien te herstellen, omdat GiGa Goochelpiet door zijn gestuntel en gekke capriolen al zijn goocheltrucs dreigt te laten mislukken!

Gelukkig komt door alle samenwerking alles toch nog op zijn pootjes terecht. En dat vindt Sinterklaas natuurlijk ook geweldig...

Let op ! Na afloop van het programma wordt er direct opgeruimd, om te vertrekken naar een volgend optreden. Houdt hiermee rekening met het plannen van het bezoek van Sinterklaas.

Specificaties van GiGa Goochelpiet - Sinterklaasshow

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 300 personen
  • Leeftijd: 2 tot 10 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,25 per km., vanaf Gennep (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor GiGa Goochelpiet - Sinterklaasshow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van GiGa Goochelpiet - Sinterklaasshow kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact