Bellen met Sinterklaas

Bellen met Sinterklaas boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Attracties. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bellen met Sinterklaas .

  • 5 uur aaneengesloten : € 0,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Unieke aktie waarbij de kinderen via beeld telefoon kunnen bellen met Sinterklaas. Op uw lokatie bouwen we een decor op met daarin een TV en microfoon, door in de microfoon te praten kunnen de kinderen bellen met Sinterklaas. Het feest is pas echt compleet als de kinderen Sinterklaas op de TV zien praten rechtstreeks vanuit zijn kantoor in Spanje of vanuit de stoomboot op weg naar Nederland!
Menig kinderhart gaat sneller kloppen wanneer ze live met sinterklaas mogen spreken!
Deze aktie is uitermate geschikt wanneer de Sint nog niet in het land is.

Boeking of een optie plaatsen voor Bellen met Sinterklaas ?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bellen met Sinterklaas kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact