Vanaf nu exclusief te boeken bij JB Productions De kindershows van Niels Duinker

27-8-2009

Kinderen over de hele wereld – In Nederland, Japan en het Midden-Oosten – hebben al vol verbazing naar de kunsten van Niels gekeken. Zelfs de Sint en zijn Pieten zijn razend enthousiast over Niels. Sinterklaas heeft aan Niels gevraagd of hij de Circus Pieten wil opleiden. In zijn Sinterklaasshow zal Niels de kinderen laten zien wat hij de jongleer Pieten allemaal heeft geleerd. Onze Nederlands kampioen jongleren brengt u een zeer spectaculair 50 minuten durend kinderprogramma. Deze show is enig in zijn soort. Hij is totaal anders dan alle bestaande Sinterklaasshows. Het is topniveau, een show van wereldklasse!!! Niels’ zijn interactieve manier van presenteren maakt hem tot dé favoriet voor ieder jeugdig publiek. De kindvriendelijke show zit gegarandeerd vol spectaculaire en onnavolgbare trucs.

Meer nieuws van Sinterklaasshow Jongleur Niels Duinker

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact