De Sint Muziekstrijd

De Sint Muziekstrijd boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Sint Muziekstrijd.

  • 1 x 60 minuten : € 1050,00
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,45 per km (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

De Sint Muziekstrijd is een sportieve, muzikale strijd tussen de jongens en de meisjes, waarbij ze zich op alle fronten kunnen meten.

Dave van der Wal samen met Zoekpiet

Quizmaster Dave van der Wal is als ervaren zanger en presentator de juiste persoon om de strijdende partijen door deze spannende show te loodsen. Tim zal worden vergezeld door een geluidstechnicus en de ondeugende en onhandige Zoekpiet. Zoekpiet is altijd op zoek naar nieuw talent en is gek op spelletjes.

Er zullen veel bekende (sinterklaas)hits gezongen worden, maar daarnaast zijn er kwisjes en muzikale wedstrijdjes nodig om te zien wie vandaag het muzikaalst is; de JONGENS of de MEISJES. Zoals altijd zal het een close finish worden. De conclusie zal zijn dat het niet zoveel uitmaakt wie er wint, maar dat het juist zo leuk is om sámen te spelen.

Let op! Na afloop van het programma wordt er direct afgebroken op naar het volgende optreden te gaan, houdt hiermee rekening voor het inplannen van het Sinterklaasbezoek.

Specificaties van De Sint Muziekstrijd

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 150 personen
  • Leeftijd: 2 tot 10 jaar
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,45 per km (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor De Sint Muziekstrijd?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Sint Muziekstrijd kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Pauline Terlouw

Pauline Terlouw

Administratie
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact