Schoorsteen Piet

Schoorsteen Piet boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Animatie Acts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Schoorsteen Piet.

  • 4 x 30 minuten : € 1250,00
  • Reiskosten: € 0,75 per km. (v.v.) vanaf Ochten
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Zie de maan schijnt door de bomen ... De Schoorsteen Piet gaat van schoorsteen naar schoorsteen. Voor de schouwen staan de kinderschoenen klaar en hoor... daar klinken Sinterklaasliedjes !

Een originele Zwarte Pieten act

Ambiance is toch uiteindelijk waar het om gaat in de donkere maand December. Hierin voorziet de Schoorsteen Piet. Hij brengt de Oud-Hollandse sfeer tot leven. Niet alleen met live gezongen muziek, maar ook met het decor waarop hij zit. Een geweldig stimulans voor de fanasiewereld van het kind.

Specificaties van Schoorsteen Piet

  • Reiskosten: € 0,75 per km. (v.v.) vanaf Ochten

Boeking of een optie plaatsen voor Schoorsteen Piet?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Schoorsteen Piet kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact