Het Spaanse Sinterklaasfeest - Sinterklaasshow 2014

16-9-2014

Speciaal uit Spanje overgekomen in 2014, een echt Spaans muziekduo! Manuela , de flamenco danseres, kan ook prachtig in het Spaans zingen. Pedro de knotsgekke Muziek Piet, speelt gitaar en panfluit. Manuela ontvangt de gasten, maar weet niet wat er gaat gebeuren. Pedro denkt alleen maar aan Neperpoten (Pepernoten) eten en siësta, maar er moet gezongen en gedanst worden, want de kinderen zitten daar niet voor niets. Wie kwam er ook alweer?

Waar is Pedro gebleven? Een hilarisch, swingend, zonnig Sinterklaasfeest. Vele zullen graag in de zak stappen om meegenomen te worden naar Spanje...

Meer nieuws van Het Spaanse Sinterklaasfeest - Sinterklaasshow

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Mandy van der Vaart

Mandy van der Vaart

Verkoop en Web en social media onderhoud
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact