Hoofdpiet van Sinterklaas - Sinterklaasshow

Hoofdpiet van Sinterklaas - Sinterklaasshow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hoofdpiet van Sinterklaas - Sinterklaasshow.

  • 1 x 60 minuten : € 650,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wie kent hem niet. De trouwe (hoofd)hulp van Sinterklaas.

Na het vertrek van de wegwijspiet is dit nu dé piet die alles voor Sinterklaas regelt. De kinderen zullen hem direct herkennen van de tv ook al is het niet de echte.

Maar eigenlijk maakt dat ook niet uit, want deze hoofdpiet is misschien zelfs nog wel leuker ook. Hij goochelt, zingt liedjes en danst met de kinderen.
De hoofdpiet zorgt er uiteindelijk voor, dat Sinterklaas met zijn pieten op de juiste plaats aankomt en natuurlijk op tijd is.

Deze Hoofdpiet heeft veel aandacht besteed aan kleding en schmink. Een exacte kopie van het pak van tv hoofdpiet Erik van Muiswinkel wat tot in detail is nagemaakt. Een perfecte act vóórdat de Sint komt.

Decordoek ‘Het Feest van Sinterklaas’ 

Bij de boeking van Hoofdpiet kan het fullcolour decordoek tevens worden bijgehuurd. Mooie stoel voor Sinterklaas ervoor met decoratieve pakjes erbij en u bent helemaal klaar met de show. Voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Er dient een microfoon met standaard en geluidsset aanwezig te zijn.

Let op! Na afloop van het optreden ruimt de artiest direct op, om te vertrekken naar een volgend optreden.

Specificaties van Hoofdpiet van Sinterklaas - Sinterklaasshow

  • Geluid: exclusief, dient u zelf te verzorgen
  • Begeleiding: 1 persoon

Boeking of een optie plaatsen voor Hoofdpiet van Sinterklaas - Sinterklaasshow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hoofdpiet van Sinterklaas - Sinterklaasshow kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact