De Paradepieten - Zwarte Pieten Muziek

De Paradepieten - Zwarte Pieten Muziek boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muzikale Zwarte Pieten. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Paradepieten - Zwarte Pieten Muziek.

 • 4 x 40 minuten : € 1095,00
 • Reiskosten: prijs op aanvraag
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Swinging Jazzband werd in 1990 opgericht en staat bekend om de enthousiaste en professionele wijze waarop het de optredens verzorgt.

Het orkest heeft een bijzonder gezellige uitstraling, en het is dus niet verwonderlijk dat dit orkest een graag geziene gast is bij iedere gelegenheid waar iets te vieren valt!
 
Speciaal voor Sinterklaas hebben de heren hun "Zwarte Pieten Kostuums" uit de kast gehaald. Met elkaar zorgen ze voor gezellig muzikaal entertainment, speciaal gericht op de Sinterklaas periode.

Zwarte Pieten orkest voor de Sinterklaasperiode

Deze muziekpieten zien er fantastisch uit en maken zeker een prachtig geluid! Met het originele sinterklaasrepertoire, raken zij de juiste snaar!  Iedere intocht zijn ze erbij en maken al uw bezoekers blij! De Swinging Jazz Zwarte Pieten zijn mobiel en lopen overal rond een verschijning zo leuk, gezellig en bont !

Boek ook onze andere looporkesten:

Overige mogelijkheden m.b.t. de Swinging Jazzband - Zwarte Pieten zijn

 • Ook te boeken als trio
 • Ook uit te breiden met meerdere muzikanten.
 • Bij te boeken een sousafoonhoes waarop het logo van uw bedrijf of een slogan gedrukt kan worden. Zo loopt onze sousafoonspeler direct reclame voor uw bedrijf.

Specificaties van De Paradepieten - Zwarte Pieten Muziek

 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 4 personen
 • Reiskosten: prijs op aanvraag

Onze klanten waarderen De Paradepieten - Zwarte Pieten Muziek gemiddeld met: 4 5

Totaal 1 mening
 • De Paradepieten - Zwarte Pieten Muziek Klant:
 • Ingevuld door: Mascha Bakker
 • Datum: zaterdag 26 november 2016
4 5

Dit is gewoon een erg leuke Pietenband met mooie kostuums. Goede muzikanten. Ze spelen lekker samen met de Sint en andere Pieten. Ze snappen waar het om gaat.

Boeking of een optie plaatsen voor De Paradepieten - Zwarte Pieten Muziek?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Paradepieten - Zwarte Pieten Muziek kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact