De Urban Pietenshow van Sinterklaas

De Urban Pietenshow van Sinterklaas boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Urban Pietenshow van Sinterklaas.

  • 1 x 60 minuten : € 2650,00
  • 1 x 60 minuten : € 1295,00 (De kleinere versie met 4 Pieten)
  • Reiskosten: € 0,19 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het pietenspektakel dat kinderen een onvergetelijke dag bezorgd.

In dit voorprogramma van Sinterklaas staat sport centraal. Zwarte pieten die topsporters zijn op het gebied van voetbal, basketbal en breakdance zijn aanwezig op uw sinterklaasfeest. De voetbalpieten komen van het bekende straatvoetbalteam Soccershowdown, de basketbalpieten komen van het team Streetballshowdown en onze danspieten zijn ook leden van de Groove Kings. Iedere Urban Piet geeft een show weg en ze betrekken de kinderen ook bij hun sport.

Sinterklaas is verdwaald. Wegwijspiet heeft de verkeerde route genomen en nu zijn ze op zoek naar de locatie. Zal sinterklaas nog komen? De kinderen moeten  de Sint helpen om de locatie te vinden door hard te zingen zodat Sinterklaas het hoort.

Om de kinderen bezig te houden totdat de Sint de locatie heeft gevonden, verzorgen de Urban Sport Pieten verschillende vormen van Entertainment.

Er komen 2 voetbalpieten die onderling een wedstrijd tegen elkaar doen, een danspiet en een basketbalpiet. De kinderen leren ook een dansje. Als de sint binnenkomt kunnen de kinderen hun dansje laten zien. Maar de vraag is of de sint het kan vinden……

Het is een spectaculaire show waar interactie met de kinderen centraal staat. De Urban Pieten die komen zijn allemaal topartiesten. Het is daarom ook zeker de moeite waard om deze show te kiezen!

Let op de show is zonder Sinterklaas, natuurlijk kunt u Sint er wel los bij boeken.

Specificaties van De Urban Pietenshow van Sinterklaas

  • Geluid: Inclusief tot 300 personen
  • Begeleiding: 6 personen
  • Reiskosten: € 0,19 per km vanaf Rotterdam (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor De Urban Pietenshow van Sinterklaas?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Urban Pietenshow van Sinterklaas kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoop en Advies
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact