Ron Boszhard vanaf nu exclusief te boeken met Sinterklaasshow bij JB Productions

1-4-2012
Nieuw en exclusief bij JB Productions de Sinterklaasshow van Ron Boszhard - 'We Doen Alleen Aan Sinterklaas'
 
Ron Boszhard Producties BV heeft  in samenwerking met JB Productions de succesvolle theatervoorstelling "We Doen Alleen Aan Sinterklaas" omgezet naar een kleinere productie. Dé Sinterklaasshow van Ron Boszhard is nu ook voor bedrijven en voor verenigingen erg aantrekkelijk om te boeken.
 
In november komt Sinterklaas weer aan in Nederland. Laat Sinterklaas dit jaar eens ontvangen worden  door niemand minder dan Z@ppsport presentator : Ron Boszhard. In afwachting van Sinterklaas zingt Ron Boszhard ,samen met de kinderen en twee Danspieten, de leukste Sinterklaasliedjes. Ron oefent zelfs een nieuw welkomstlied en hij verzamelt de vragen die de kinderen aan Sinterklaas kunnen stellen !
 
'Komt Sinterklaas wel op tijd en... hoe zal hij het nieuwe welkomstlied vinden?“ Alles staat in het teken van de komst van Sinterklaas. Niets is belangrijker dan Sinterklaas! We doen immers alleen aan Sinterklaas!
 
Het wordt een echte Sint happening, een Sinterklaasfeest waar alle kinderen nog lang met heel veel plezier aan zullen denken….


Hoe ziet de Sinterklaasshow van Ron Boszhard eruit:

  • 1 x 45 minuten show met Ron Boszhard met twee dans Pieten.
  • Aansluitend 15 minuten Sinterklaas met zijn Pieten op het podium en 15 minuten Meet & Greet met Sinterklaas en zijn Pieten.

 

Meer nieuws van Ron Boszhard - Sinterklaasshow

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jay Wammes

Jay Wammes

Verkoopassistent
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact