4 Speciale Roetveeg Pieten

4 Speciale Roetveeg Pieten boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Attracties. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van 4 Speciale Roetveeg Pieten.

  • 4 x 45 min. binnen 4 uur : € 1295,00
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Deze vier speciale Roetveeg Pieten komen samen naar uw Sinterklaas evenement. Speciale Roetveeg Pieten? Ja... dit zijn niet de gewone Pieten van Sinterklaas
Dit zijn vier Roetveeg Pieten die op de Pieten school een speciale opleiding hebben gevolgd. Ze hebben zich, na hun slagen, gespecialiseerd in een bepaald beroep. 
 

Speciale Roetveeg Pieten op uw evenement

Zo hield één van de Pieten ontzettend van lekker eten en drinken. Het kan ook niet anders dat deze Roetveeg Piet kok is geworden en nu Kok Piet heet.
 
Ook was er een Piet die met van alles experimenteerde. Drankjes, rook, stoom, explosies, deze Roetveeg Piet is een echte uitvinder. Daarom is hij Professor geworden en heet nu Professor Piet.
 
Glitter Piet houdt van de spotlight. Deze Piet vindt het heerlijk als alle aandacht op hem gericht is. Hij zal er dan ook alles aan doen om in de spotlight te staan. Worden er ergens foto's gemaakt, dan staat deze Piet vooraan.
 
Dan hebben we ook nog en Roetveeg Piet die enorm houdt van dansen! De hele dag danst zij in de rondte. Hoort zij ergens muziek, dan kan ze haar voeten niet meer stil houden. Ook leert zij graag dansjes aan andere mensen. We noemen haar dan ook Rock & Roll Piet.
 
Kinderen mogen met de Pieten op de foto en krijgen natuurlijk een handje strooigoed mee.
 

Specificaties van 4 Speciale Roetveeg Pieten

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor 4 Speciale Roetveeg Pieten?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van 4 Speciale Roetveeg Pieten kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Entertainment adviseur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact