Sinterklaas Cupcakes versieren

Sinterklaas Cupcakes versieren boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Attracties. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sinterklaas Cupcakes versieren.

  • 4 uur aaneengesloten : € 1295,00
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,45 per km (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

Aan gezellige tafels kunnen de kinderenonder begeleiding van 2 Zwarte Pieten hun eigen cupcake versieren. Er is van alles beschikbaar om een prachtige en lekkere cupcake te maken. Van marsepein tot glitter snoepjes. Je kunt het zo gek niet bedenken of we nemen het mee. Tevens nemen wij verpakkingsmateriaal meer om de Sinterklaas Cupcake mee naar huis te nemen.

Workshop Sinterklaas Cupcakes versieren

Onze Zwarte Pieten nemen 250 Cupcakes mee en ook alle versiersels. De Cupcakes worden speciaal vers voor ons gebakken door onze plaatselijke banketbakker. Het zijn dus geen Cupcakes van een groothandel, maar ambachtelijk gebakken cupcakes. Deze leuke workshop is in te zetten tijdens Sinterklaasfeesten bij bedrijven, maar ook zeer gewild in winkelcentra. Onze Sinterklaasworkshops zijn een lust voor het oog, niet alleen zien onze Pieten er tip top uit maar ook de hele entourage zorgt dat je direct in de juiste sfeer komt.

Specificaties van Sinterklaas Cupcakes versieren

  • Leeftijd: Kinderen van 4 tot 12 jaar.
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,45 per km (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Sinterklaas Cupcakes versieren?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sinterklaas Cupcakes versieren kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact