Coole Piet terug in de bioscoop

20-6-2013

Terwijl er in Nederland op dit moment tropische temperaturen worden bereikt, kondigt De Club Van Sinterklaas een nieuwe bioscoopfilm aan. Eén van de hoofdrollen in de film is wederom weggelegd voor Coole Piet, die in de sinterklaasperiode weer te boeken is voor optredens!

Tweede bioscoopfilm voor De Club Van Sinterklaas

'De Club Van Sinterklaas & De Pietenschool' is de tweede bioscoopfilm van de succesvolle serie die al 14 jaar op televisie te zien is. De eerste film is vorig jaar bekroond met een Gouden Film. Coole Piet verzorgde ook de titelsong '1 Sinterklaas', een grote hit eind 2012!

Tijdens optredens zingt Coole Piet naast zijn eigen hits uit de film, ook eigentijdse versies van bekende klassieke rs als 'Sinterklaasje Kom Maar Binnen Met Je Knecht', 'Zie Ginds Komt De Stoomboot' en 'Sinterklaas Kapoentje'. 

Meer nieuws van Coole Piet van de club van Sinterklaas

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Dion Mourits

Dion Mourits

Stagair
0186-602140

Download volledige prijslijst met Sinterklaasshows

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact