Amerigo - Het paard van Sinterklaas

Amerigo - Het paard van Sinterklaas boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sint en Piet op bezoek. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Amerigo - Het paard van Sinterklaas.

 • 1 x 90 minuten : € 795,00
 • Reiskosten: € 0,55 per km. vanaf Eindhoven
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het paard van Sinterklaas kwijt ? Geen zorgen, wij hebben hem gevonden. Amerigo is een verschrikkelijk lieve en brave schimmel die ieder jaar weer staat te trappelen in zijn stal om een ritje te maken met de Sint langs alle kinderen in Nederland. De Stalpiet zorgt ervoor dat Amerigo er ieder jaar weer keurig gepoetst en opgezadeld bij staan. En uiteraard is Stalpiet er ook bij om de Sint te helpen met het op en afstappen of Amerigo even vast te houden.

 • Genre: Figuratie het pard van Sinterklaas.
 • Interactie: Het paard van Sinterklaas als figuratie voor Sinterklaasvieringen en intochten. Stalpiet begeleidt Amerigo aan de grond.
 • Speelruimte: mobiel binnen en/ of buiten in alle seizoenen. De speelvloer dient een puntmassa van 1000 kg. te kunnen dragen (i.v.m. het paard) Geen extreem gladde vloeren (bijv. marmer) Hoogte speelruimte min. 3½ meter.
 • Bijzonderheden: Het is een vereiste dat er een begeleider vanuit de organisatie mee loopt. Indien dit niet mogelijk is dan zal er bij extreme drukte i.v.m. veiligheid een 2e extra paardenbegeleider bijgeboekt moeten worden.
 • Het paard heeft een mestzak onder de staart hangen waardoor de speellocatie schoon blijft.

Specificaties van Amerigo - Het paard van Sinterklaas

 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: € 0,55 per km. vanaf Eindhoven

Boeking of een optie plaatsen voor Amerigo - Het paard van Sinterklaas?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Amerigo - Het paard van Sinterklaas kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact