Hiep Hoera voor Sinterklaas - nieuwe single Piet Delano

11-9-2014

Na een fantastische zomer met een heel goed WK voor het Nederlands elftal gaan de kinderen weer naar school en maakt Nederland zich op voor het winterseizoen. De "Pietendiscussie" is weer in volle gang maar zwart, groen, rood of paars Piet Delano presenteert zijn nieuwe Sinterklaassingle "Hiep Hoera voor Sinterklaas!." Een vrolijk up-tempo nummer dat de persoonlijke goedkeuring heeft gekregen van de goedheiligman.

Piet Delano komt van de Pietenvakschool

Piet Delano werd eind jaren 80 geboren. Toen hij vier jaar was moest hij van zijn Pietenmama naar de Pietenschool. Deze doorliep Delano met goed gevolg. Vervolgens werd hij naar de Pietenvakschool gestuurd, waar hij door een aantal ervaren pieten werd opgeleid om later als echte Piet de daken op te gaan.

Hierdoor leerde hij het juist inpakken van cadeautjes, het in de schoorsteen gooien van deze pakjes en het vullen van schoentjes met snoepgoed. In 2005 mocht Delano, na een paar jaren hard trainen, voor het eerst mee naar Nederland.

Piet Delono wil meer

Na een aantal jaren alleen maar schoentjes te hebben gevuld, begon Delano dit toch een beetje te vervelen. Hij wilde meer doen dan alleen maar dat! Delano trok de stoute schoenen aan en stapte naar Sinterklaas. Hij vroeg toestemming aan de Sint om op te mogen treden voor alle kindjes in Nederland, in de periode dat Sinterklaas in het land is. Sinterklaas vond dit een uitstekend idee en gaf Delano toestemming om zo vaak en zo lang hij maar wil op te treden. Zolang hij er maar voor zorgt dat het bezorgen van de cadeaus niet in gevaar komt.

Dat kon Delano beloven aan de Sint, en sinds 2010 bestormt hij de podia waarvoor hij gevraagd wordt. Zo stond hij in 2010 al in Sittard, Vaassen en Elburg tijdens de grote intochten op de bühne.

In 2012 maakte Piet Delano zijn opwachting in zijn eigen show; Sint’s Muziekfeest. In een knallende show van 30 minuten laat Piet Delano zijn Pieten liedjes horen, waaronder zijn hit ‘Sint’s Muziekfeest!’ Na succesvolle optredens in 2012 en 2013 komt Delano ook in 2014 weer naar Nederland en dit dus met zijn gloednieuwe single "Hiep Hoera voor Sinterklaas!." Het nummer is geschreven door Rick en Linda Pols die Sint en Piet een warm hart toe dragen. Rick tekende tevens voor de productie van het lied.

Videoclip Piet Delano

Piet Delano heeft onlangs de videoclip bij zijn nieuwe single opgenomen. De clip zal binnenkort voor alle kinderen en natuurlijk hun ouders te bewonderen zijn bij de bekende clipzenders in heel Nederland. Op zaterdag 15 november zal Piet Delano met de stoomboot aankomen in Holland. Dan zal hij voet aan wal zetten in Gouda. Mochten er mensen zijn die Piet Delano eerder willen spreken dan zal Delano het speciale Pietenvliegtuig nemen vanuit Spanje.

Meer nieuws van Piet Delano - Sinterklaasshow

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact