Greenscreen Fotografie voor Sinterklaas

Greenscreen Fotografie voor Sinterklaas boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Animatie Acts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Greenscreen Fotografie voor Sinterklaas.

  • 4 uur aaneengesloten : € 795,00
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna â‚Ŧ 0,45 per km (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

Greenscreen fotografie voor Sinterklaas

Toveren met  foto’s is een bijzondere en unieke vorm  van kinder entertainment, met een blijvend aandenken. Je gaat voor een groen scherm staan, de fotograaf drukt af en dan begint de magie! Op de foto die uit de printer rolt sta je in eens op de pakjesboot naast Sinterklaas, op het dak bij Zwarte Piet of …

Hoe werkt de greenscreen Tover Fotografie voor Sinterklaas?

Onze fotograaf  neemt de kids mee in de wereld van Sinterklaas en Zwarte Piet.  Natuurlijk heeft hij ook attributen zoals een barret en  jutezak bij zich. Zodra de kinderen in de juiste pose staan gaan ze  op de foto. Ze staan hierbij voor een groen scherm, een zogenaamd greenscreen. Met een enkele muisklik tovert de fotograaf deze achterwand om in een Sint omgeving.

De foto wordt direct afgedrukt  op 13 x 18 cm en mag worden meegenomen door het ‘model’. Indien gewenst kunnen we op de foto’s ook uw logo of boodschap plaatsen.

Dat is nog niet alles! Bij thuiskomst kan de foto ook gedownload worden, geshared op social media, of als ecard worden verzonden

Specificaties van Greenscreen Fotografie voor Sinterklaas

  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna â‚Ŧ 0,45 per km (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Greenscreen Fotografie voor Sinterklaas?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Greenscreen Fotografie voor Sinterklaas kunt u contact opnemen met ÊÊn van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angela Tros

Angela Tros


0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact