Goochelpiet bekend uit Sinterklaasfilm

Goochelpiet bekend uit Sinterklaasfilm boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Goochelpiet bekend uit Sinterklaasfilm.

  • 1 x 45 minuten : € 1295,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Dit najaar komt er wel een heel bijzondere piet naar Nederland... Goochelpiet! In de film “SINT en DIEGO en het geheim van de ring” is Goochelpiet druk in de weer met zijn allernieuwste truc. Maar of dat steeds 
goed gaat…
 
De leukste piet van het jaar is te boeken voor de ultieme Sinterklaas warming-up. Een compacte interactieve show van 45 minuten waarbij Goochelpiet de meest bijzonder trucs uit de kast haalt om te zorgen dat Sinterklaas op tijd daar kan zijn. 

Goochelpiet heeft een probleem

Goochelpiet heeft 1 probleem: hij is zijn telefoon kwijt en deze heeft hij hard nodig. Er is namelijk op weg naar de feestlocatie een straat afgezet. Hij moet Sinterklaas daarom de juiste route doorgeven, maar krijgt hij op tijd zijn telefoon gevonden om Sinterklaas te bellen???
 
Deze show is een show zonder grote decors, maar met de “speciale” inzet van TV presentator en voormalig Nederlands Kampioen Goochelen Nick Nielsen, krijgt de show van Goochelpiet de juiste energie en magische kwaliteiten mee om garant te staan voor een super leuke magische voorstelling!
 
Naast deze show, die leuk en onbegrijpelijk is voor jong en oud, bestaat er ook de mogelijkheid om Goochelpiet aanvullend met een mooie illusie Sinterklaas tevoorschijn te laten komen.

Specificaties van Goochelpiet bekend uit Sinterklaasfilm

  • Geluid: Inclusief tot 250 personen.

Boeking of een optie plaatsen voor Goochelpiet bekend uit Sinterklaasfilm?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Goochelpiet bekend uit Sinterklaasfilm kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact