Dans Piet van de Club van Sinterklaas

Dans Piet van de Club van Sinterklaas boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dans Piet van de Club van Sinterklaas.

  • 1 x 30 minuten : € 1750,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dans Piet is het vrolijke jonge meisje uit De Club van Sinterklaas

Ze is de vaste kompaan van Coole Piet bij het maken van liedjes en het instuderen van de juiste dansjes bij de liedjes van De Club van Sinterklaas.

Waar Coole Piet de stoere jongens moet aanspreken spreekt Dans Piet de stoere meiden aan. Dans Piet is bij De Club van Sinterklaas sinds vorig jaar. Ze had vorig jaar een belangrijke rol in de film 'De Club van Sinterklaas & De Pietenschool'. Daarnaast heeft Dans Piet vorig jaar een speciaal programma gemaakt samen met Coole Piet genaamd De Club van Sinterklaas Dansschool. 

De Hits van Dans Piet

Vorig jaar scoorde ze een hit met "De Pietendans" (op youtube meer dan 500,000 hits). Dit nummer is nog steeds te zien op YouTube en de website van 'De Club van Sinterklaas'. Naast deze hit had Dans Piet vorig jaar nog drie nummers: "Sinterklaas is Jarig", "Als ik Dans" en "Heerlijk Avondje".
 
Dit jaar zingt Dans Piet de filmhit "Amerigo" samen met Coole Piet en daarnaast het "Pietenreislied". Beide liedjes zijn te zien en luisteren in de film De Club van Sinterklaas & Het Pratende Paard. Deze film is te zien in de bioscoop vanaf 15 oktober 2014.

Naast deze twee nummers is Dans Piet druk bezig met nog twee nieuwe nummers. Meer informatie hierover volgt. Alle nummers zijn natuurlijk te vinden op de nieuwe CD van 'De Club van Sinterklaas'.

Specificaties van Dans Piet van de Club van Sinterklaas

  • Geluid: Inclusief B-set / M-set
  • Leeftijd: tot 10 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Dans Piet van de Club van Sinterklaas?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dans Piet van de Club van Sinterklaas kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact