Filippo & Ricardo - Een Taart voor Sinterklaas - Amersfoort

Filippo & Ricardo - Een Taart voor Sinterklaas - Amersfoort boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Filippo & Ricardo - Een Taart voor Sinterklaas - Amersfoort.

 • 1 x 45 minuten : € 495,00
 • Reiskosten: incl. 50 km. vanaf Amersfoort, hierna € 0,45 per km.
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Filippo en Ricardo zijn twee Zwarte Pieten broers. Enorm gedreven om elke show tot een groot feest te maken. Alleen gaat er altijd wel iets anders dan dat zij in hun hoofd hadden dat er zou gebeuren. Met deze twee broertjes weet je zeker dat de kinderen maar ook de volwassenen aan het einde van de dag zullen zeggen "Wat waren dat toch leuke, rare maar wel lieve Zwarte Pieten".

Wat is er nou lekkerder dan pepernoten en chocoladeletters? 

Dat is natuurlijk TAART! Maar hoe maak je een taart? Nou bij Filippo en Ricardo weet je het nooit. De twee broertjes zullen in deze interactieve voorprogramma samen met de kinderen proberen een lekkere taart voor Sinterklaas te maken. Wat zullen ze er allemaal in doen en waar vinden ze deze ingrediënten?

Aan het eind van het programma zullen de broertje wel iets lekkers hebben gemaakt maar of dit ook daadwerkelijk een taart geworden is? 

Specificaties Sinterklaasshow - Een Taart voor Sinterklaas

 • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
 • 2 Personen begeleiding
 • Geluid: inclusief tot ± 150 personen
 • Geen decor, alleen de benodigde attributen voor het verhaal.

Dit Sinterklaasprogramma bieden wij aan voor de omgeving Amersfoort. Op aanvraag is het programma uiteraard ook uit te voeren in andere delen van Nederland.

Bent u al bekend met de andere shows van Filippo & Ricardo?

Filippo en Ricardo voeren tijdens de Sinterklaasperiode 3 verschillende voorprogramma's uit. Kijk hieronder voor de andere mogelijkheden naast deze show.

Specificaties van Filippo & Ricardo - Een Taart voor Sinterklaas - Amersfoort

 • Geluid: Inclusief tot 150 personen
 • Leeftijd: 2 tot 10 jaar
 • Begeleiding: 2 personen
 • Reiskosten: incl. 50 km. vanaf Amersfoort, hierna € 0,45 per km.

Boeking of een optie plaatsen voor Filippo & Ricardo - Een Taart voor Sinterklaas - Amersfoort?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Filippo & Ricardo - Een Taart voor Sinterklaas - Amersfoort kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact