De PietenToppers

De PietenToppers boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De PietenToppers.

  • Prijs op aanvraag
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

De PietenToppers drie ervaren, zingende zwarte Pieten, die ieder jaar mee naar Nederland komen om het land op z’n kop te zetten.

Inmiddels drie goed-scorende singles en videoclips, een theatershow en tientallen optredens verder zijn zij een zekerheid tijdens de Sinterklaasperiode. Ze zingen de ouderwetse sinterklaasliedjes in een eigentijdse versie, feesten met hun eigen singles en zingen daarnaast de bekendste Nederlandstalige meezing hits voor jong en oud. Overal waar ze komen is het een party, waar niet alleen de kinderen, maar ook de volwassenen achteraf moeten toegeven toch stiekem heel hard meegezongen te hebben en in de polonaise te hebben gelopen.
 
Naast hun 1e single “feest in Nederland” presenteren de Pietentoppers een breed arsenaal aan nummers. Uiteraard de traditionele Sinterklaasliedjes van toen en nu  veelal uitgevoerd in een modern jasje.

Verder bestaat het repertoire uit herkenbare medley`s met daarin hits zoals:

  • Als de morgen is gekomen
  • Rosanne
  • Mama Se
  • Viva Hollandia
 
Maar ook de bekende Engelstalige meezingers als bv
  • Grease medley
  • Hey Baby
  • Amarillo passeren de revu.
 

Nando: de Hoge Piet

Nando is de zanger met de hoogste noten en dus de meeste stemmetjes van het trio. Nando is de intelligentste van de 3. De stille kracht. Hij zegt niet veel, maar alles wat hij zegt, is raak en gevat. En maak hem niet kwaad, want dan pakt hij de microfoon en blaast iedereen weg. Zijn stem klinkt als een klok en als hij zingt, wordt je spontaan fan! Zijn lengte en verlegenheid zijn altijd voer voor grapjes van de andere 2. Maar wie het laatst lacht….

Geraldo: de Maffe Piet

Geraldo is de kleinste en de jongste van het stel. De entertainer zonder gêne. Maar dus ook de naïefste. De rotklusjes zijn voor Geraldo en hij doet ze ook braaf. Een zaal op zijn kop zetten, is gesneden koek voor Geraldo. Hij windt iedereen om zijn vinger en pakt iedereen in met zijn enthousiasme en mooie geluid. De ene grap na de ander komt er uit zijn mond. Een durfal. Zijn enthousiasme is aanstekelijk. De kleinste met de grootste mond.

Javiero: de Feest Piet

Javiero is de zanger en entertainer die een feestje weet te bouwen, zoals niemand anders kan. Als hij roept: “armen de lucht in”, moet je eens kijken wat er in een zaal gebeurt. Het dak gaat eraf. Hij is de meest stabiele van het trio, houdt de boel netjes bij elkaar en weet de andere 2 vaak met leuke grapjes uit de tent te lokken. Een mooie stem, een goeie beweger en een goeie kop. Improviseren is zijn hobby en daar maakt hij dan ook gretig gebruik van door de andere 2 Pieten soms op het verkeerde been te zetten. Javiero wil je op je feestje. Maak je borst maar nat!

De PietenToppers zingen alles live! Een gegarandeerd succes!

Boeking of een optie plaatsen voor De PietenToppers?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De PietenToppers kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Pauline Terlouw

Pauline Terlouw

Administratie
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact