Landelijke intocht Sinterklaas 2018 - Zaandam

5-6-2018

De landelijke intocht van Sinterklaas, is dit jaar in de Noord-Hollandse gemeente Zaanstad. 
'We zijn ongelooflijk blij dat Sinterklaas dit oer-Hollandse decor met zijn historische molens, ambachtelijke werkplaatsen en typisch Zaanse houten huizen aan de Zaan nu heeft uitgekozen voor de landelijke intocht' - aldus de burgemeester van Zaanstad - Jan Hamming.

De intocht van Sinterklaas in Nederland zal landelijk worden uitgezonden op de televisie

Zoals ieder jaar wordt de landelijke intocht van Sinterklaas op televisie uitgezonden. Pakjesboot 12 meert hoogstwaarschijnlijk aan in Zaandijk, waarna Sinterklaas en zijn gevolg via de Lagedijk en de brug naar de Zaanse Schans lopen. Na een wandeling over de schans is daar dan ook de slotmanifestatie. 

Dieuwertje Blok zal samen met reporter Jeroen Kramer verslag van de landelijke intocht doen. Een goed team moet je niet veranderen! Uiteraard volgt er ook weer een Sinterklaasjournaal dit jaar.

Boek jouw entertainment voor de Sinterklaasperiode

Ook al duurt het nog een hele tijd, de boekingen voor de Sinterklaasprogramma's en het Sinterklaasentertainment vinden al plaats. Wanneer je nog keus wil hebben in programma's en entertainment, wacht dan niet te lang met het vastleggen van een show voor jouw Sinterklaasfeest.

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact