Sinterklaas voor 1 dag terug in Nederland

29-6-2010

Enkele weken geleden kregen wij een telefoontje van Stichting Opkikker. De stichting was een opkikkerdag aan het organiseren voor een jongetje. Of wij de stichting alstublieft konden helpen. Ze waren namelijk opzoek naar Sinterklaas. Nou in deze tijd van het jaar zit deze beste man natuurlijk heerlijk in Spanje. Stichting Opkikker zou Sinterklaas zo graag uit willen nodigen voor de opkikkerdag van Brian. Het ventje is namelijk helemaal gek van Sinterklaas. Natuurlijk wilden wij stichting opkikker graag helpen en hebben er alles aan gedaan om Sinterklaas naar Nederland te krijgen. Op 26 mei was het dan zover. De opkikkerdag van Brian zou plaatsvinden. En wie stond daar als verrassing voor zijn kleine neusje… natuurlijk Sinterklaas. Brian heeft genoten van Sinterklaas en Sinterklaas vond het prachtig om het kind zo vrolijk en blij te zien ! Natuurlijk moest de Sint na dit bezoek weer snel terug naar Spanje, om alles voor het komende seizoen te regelen.

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact