Vang 'm Vlug - Stokkenvangspel

Vang 'm Vlug - Stokkenvangspel boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Attracties. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Vang 'm Vlug - Stokkenvangspel.

  • 4 uur aaneengesloten : € 595,00
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,45 per km (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

Een interactieve attractie voor alle leeftijden

Doe mee met ons super leuke stokkenvangspel. Concentratie en snelheid zijn twee kenmerken waarover je moet beschikken om mee te kunnen doen aan dit spel. Stuk voor stuk laat één van onze begeleiders, d.m.v. een afstandbediening, een stok naar beneden vallen. Ben jij snel genoeg om deze stok op te vangen voordat deze de grond raakt? 

Diverse thema's beschikbaar voor het stokkenvangspel

U kunt dit stokkenvangspel huren met diverse thema's. In plaats van stokken hangen wij dan andere attributen op. Zoals kleine cadeautjes tijdens Sinterklaas en Kerst. Cocosnoten of banenen voor tropische gelegenheden. Bloemen in het voorjaar. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Enkele voorbeelden vindt u in het fotoalbum van het stokkenvangspel. Heeft u zelf een idee in gedachten, laat het ons dan weten. Dan kunnen wij bekijken of we dit kunnen realiseren.

Stokkenvangspel inclusief cadeautjes

Wij verhuren deze attractie inclusief 250 kleine cadeautjes voor kinderen. Ze ontvangen een cadeautje na deelname aan het spel.

* Het stokkenvangspel dat wij aanbieden is blauw in plaats van rood zoals op de afbeeldingen.

Specificaties van Vang 'm Vlug - Stokkenvangspel

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,45 per km (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Vang 'm Vlug - Stokkenvangspel?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Vang 'm Vlug - Stokkenvangspel kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact