De Sinterklaasshow van Martino en Rayano met Knuffelpiet exclusief te boeken bij JB Productions

22-10-2015

Met trots kunnen wij melden dat Martino en Rayano en de Knuffelpiet van af nu exclusief te boeken zijn bij Artiestenbureau JB Productions. Deze zeer mooie Pieten hebben een interactieve show met bestaande Sinterklaasliedjes en natuurlijk ook eigen Sinterklaasnummers.

Knuffelpiet in videoclip met Martino en Rayano

Samen met Knuffelpiet hebben Martino en Rayano een videoclip gemaakt. Het nummer Knuffelpiet kon wel eens de Sinterklaashit van 2015 worden. Wil je deze twee Zwarte Pieten samen met Knuffelpiet op je Sinterklaasfeest? Vanaf 14 november zijn ze in Nederland voor optredens.

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nancy de Wijze-Faas

Nancy de Wijze-Faas

Marketing en Communicatie
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact