Het Huis van Sinterklaas

Het Huis van Sinterklaas boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sint en Piet op bezoek. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het Huis van Sinterklaas.

  • 1 dag : € 3250,00 (ruimte tot en met 50 m2)
  • 1 dag : € 5995,00 (ruimte tot en met 100 m2)
  • 1 dag : € 8995,00 (ruimte tot en met 150 m2)
  • Reiskosten: exclusief reiskosten
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Staat er in jouw winkelcentrum wellicht een pand leeg, dan is het natuurlijk een super leuk idee om hier - Het Huis van Sinterklaas - in te maken. Dit kan voor een dag, een paar dagen, maar uiteraard ook voor de gehele periode dat Sinterklaas in Nederland aanwezig is.

Een Sinterklaashuis is een enorme publiekstrekker voor evenementen, locaties en winkelcentra

Plaats Sinterklaas en Pieten op woensdagmiddag in het huis en organiseer een Meet & Greet. Kinderen kunnen langskomen in het Sinterklaashuis en kunnen dan Sint een handje geven of met hem op de foto. Of organiseer een kleurwedstrijd, waarbij de kinderen op vrijdagmiddag hun cadeautje op kunnen komen halen bij Sinterklaas in het Sinterklaashuis.

In of rondom het Sinterklaashuis kunnen allerlei activiteiten georganiseerd worden.

Er zijn zoveel mogelijkheden die rondom het Sinterklaashuis georganiseerd kunnen worden informeer naar deze mogelijkheden.

De prijs voor Het Huis van Sinterklaas is op aanvraag.
Omdat dit een maatwerk project betreft, worden de offertes ook op maat gemaakt. Mede aan de hand van de afmetingen van de locatie etc.

Neem contact met ons op om door te spreken wat de mogelijkheden zijn.

Specificaties van Het Huis van Sinterklaas

  • Reiskosten: exclusief reiskosten

Boeking of een optie plaatsen voor Het Huis van Sinterklaas?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Huis van Sinterklaas kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact