De Stalpiet met het Paard van Sinterklaas

De Stalpiet met het Paard van Sinterklaas boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Animatie Acts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Stalpiet met het Paard van Sinterklaas.

  • 4 x 30 min. binnen 4 uur : € 695,00
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ozosnel en de Stalpiet komen naar je toe

Beleef een magisch moment op jouw evenement met Ozosnel en de Stalpiet van Sinterklaas. De Stalpiet heeft, misschien per ongeluk, Ozosnel meegenomen en nu lopen ze samen over jouw evenementenlocatie. Een onverwachtse en betoverende ervaring voor jong en oud!

Ozosnel en de Stalpiet maken hun opwachting op diverse evenementen, variërend van de Sinterklaasintocht tot Sinterklaasfeesten en gezellige Sinterklaasevenementen in winkelcentra. De aanwezigheid van deze twee iconische figuren voegt een extra dosis magie en vreugde toe aan jouw speciale gelegenheid.

Wil je Ozosnel en de Stalpiet huren voor jouw evenement? Dat is zeker mogelijk! Aangezien dit duo regelmatig samen op pad is, zullen we ons best doen om contact met ze op te nemen en ze uit te nodigen voor jouw specifieke gelegenheid. Zorg alvast voor wat wortelen en suikerklontjes, want Ozosnel is er dol op!

De Stalpiet met Ozosnel huren voor jouw evenement?

Laat Ozosnel en de Stalpiet jouw evenement transformeren tot een onvergetelijke belevenis vol Sinterklaasplezier. Neem nu contact met ons op en maak van jouw evenement een feest dat nog lang in de herinnering zal blijven!

Specificaties van De Stalpiet met het Paard van Sinterklaas

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor De Stalpiet met het Paard van Sinterklaas?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Stalpiet met het Paard van Sinterklaas kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact