Acrobaat Pieten

Acrobaat Pieten boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Animatie Acts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Acrobaat Pieten.

  • 3 x 30 min. binnen 4 uur : € 1125,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Mobiel spectaculair Pieten Entertainment

Laat je betoveren door het meest dynamische en mobiele Sinterklaasentertainment: rechtstreeks uit de gerenommeerde Pieten School arriveren deze twee onverschrokken Pieten op jouw evenement. Ze zijn klaar om het publiek te verrassen met de meest spectaculaire en adembenemende acrobatische hoogstandjes. Hun kunststukjes zullen je versteld doen staan terwijl ze bovenop elkaar klimmen, zich aan elkaar vasthouden en zelfs met elkaar gooien. Een combinatie van moed, oefening en onbevreesdheid zal zeker de aandacht van jong en oud vangen. En maak je geen zorgen, de Zwarte Pieten zijn grondig getraind en geoefend, dus ze zullen ongetwijfeld altijd op hun pootjes terechtkomen.

Acrobatische Publiektrekkers

Deze Acrobatische Pieten zijn niet alleen entertainers, maar ook ware publiekstrekkers. Ze brengen een opwindende en energieke sfeer naar elk Sinterklaasfeest, en ze zijn de ideale aanvulling op elk evenement dat op zoek is naar iets sensationeels en unieks. Hun acrobatische toeren voegen een extra dimensie van opwinding en verwondering toe aan het feest en creëren blijvende herinneringen voor jong en oud.

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke manier om Sinterklaas te vieren en je evenement naar een hoger niveau te tillen, zijn deze Acrobatische Pieten de perfecte keuze. Laat je gasten genieten van een wervelwind van acrobatische kunst terwijl ze de magie van Sinterklaas omarmen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek hoe je deze spectaculaire act kunt integreren in jouw Sinterklaasviering!

 

Specificaties van Acrobaat Pieten

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Acrobaat Pieten?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Acrobaat Pieten kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact