De Dikke & de Dunne Piet - Steltloopact

De Dikke & de Dunne Piet - Steltloopact boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Animatie Acts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Dikke & de Dunne Piet - Steltloopact.

  • 3 x 30 min. binnen 4 uur : € 1175,00
  • Reiskosten: € 0,30 per km. va. Amsterdam (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Twee reusachtige Stelten Pieten komen naar jou Sinterklaas Evenement

Bij JB Productions hebben we de perfecte toevoeging voor jouw Sinterklaas evenement: twee reusachtige stelten lopende Pieten! Ontmoet Dikke Piet en Dunne Piet, die vol enthousiasme pepernoten uitdelen aan de kinderen. Maar pas op, Dunne Piet moet Dikke Piet goed in de gaten houden, want hij heeft een grote liefde voor pepernoten en zou ze het liefst allemaal zelf opeten. Heb je zijn dikke billen al gezien? Daar zie je meteen hoe hij aan zijn naam komt!

Deze stelten lopende Pieten zijn niet te missen en zorgen voor een geweldige interactie met het publiek op jouw Sinterklaas evenement. Kinderen zullen esthatisch zijn wanneer ze deze imposante figuren zien rondlopen en pepernoten uitdelen. Het is een spektakel dat zorgt voor veel lachende gezichten en een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Deze twee steltloop pieten strooien pepernoten in het rond

Onze stelten lopende Pieten zijn niet alleen indrukwekkend vanwege hun lengte, maar ook vanwege hun levendige en vrolijke karakter. Ze weten hoe ze een feestelijke sfeer kunnen creëren en zullen zorgen voor een magische ambiance op jouw evenement. De kinderen zullen zich verwonderen en deel uitmaken van het Sinterklaasfeest terwijl ze pepernoten ontvangen van deze unieke figuren.

Een leuke en opvallende act voor jou Sinterklaas evenement

Nodig Dikke Piet en Dunne Piet snel uit op jouw Sinterklaas evenement en maak er een onvergetelijke dag van voor alle aanwezigen. Deze reusachtige stelten lopende Pieten zorgen voor entertainment van hoog niveau en zullen zeker de aandacht trekken. Neem vandaag nog contact met ons op om deze bijzondere act te boeken en je Sinterklaas evenement naar een hoger niveau te tillen!

Specificaties van De Dikke & de Dunne Piet - Steltloopact

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,30 per km. va. Amsterdam (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor De Dikke & de Dunne Piet - Steltloopact?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Dikke & de Dunne Piet - Steltloopact kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact