Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 6 Zwarte Pieten

Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 6 Zwarte Pieten boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sint en Piet op bezoek. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 6 Zwarte Pieten.

 • 1 x 45 minuten : € 1050.00 (Dit is een vanaf gage.)
 • Reiskosten: incl. 100 km. va, Heinenoord daarna € 0,45 per km. (v.v.)
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Ben je opzoek naar een professionele Sinterklaas en professionele Zwarte Pieten? Al jaren leveren wij Sinterklazen en Zwarte Pieten aan vele bedrijven in heel Nederland. Onze Sint komt samen met 6 van zijn Zwarte Pieten naar jouw Sinterklaasfeest. Ze nemen hun eigen strooigoed mee om uit te delen aan de kinderen.
 

DE ORGANISATIE BEPAALT ZELF HOE HET SINTERKLAASBEZOEK ERUIT ZIET

Ongeveer 14 dagen voorafgaand aan het bezoek krijg je van ons vragen formulieren toegestuurd. Hierop kun je je wensen kenbaar maken m.b.t. het bezoek van Sinterklaas en Zwarte Pieten. Je kunt het bezoek van 45 minuten invullen naar eigen wens. Hieronder vind je een verloop van een Sinterklaasbezoek, zoals het bij de meeste bedrijven gaat.
 • Sinterklaas en Pieten worden enthousiast binnen gezongen door de genodigden.
 • Sinterklaas neemt plaats in zijn stoel en pakt zijn Grote boek, met daarin vooraf aangeleverde informatie over de aanwezige kinderen.
 • Sinterklaas maakt een algemeen praatje met de gasten en haalt daarna de kinderen naar voren die in het grote boek vermeld staan. Deze krijgen een cadeautjes een handje en ouders kunnen het kind op de foto zetten met Sinterklaas.
 • Bij het weggaan van Sinterklaas, maken de kinderen hun gekregen cadeau pas open.
Wanneer de Sint op locatie aankomt is er altijd nog voldoende tijd om vanalles door te nemen.

Hieronder vind je wat ideeën om het Sinterklaasfeest soepel te laten verlopen

 • Het is erg leuk om van te voren gegevens door te geven van de kinderen die komen. Sinterklaas kan deze informatie dan in zijn Grote Boek verwerken en kinderen ook daadwerkelijk feitjes vertellen.
 • Als er speciale wensen zijn ten aanzien van het Sinterklaasbezoek, dan horen wij dit graag van te voren en niet op het moment van de uitvoer. Zo hebben we alle tijd deze wensen te bespreken en vorm te geven.
 • Heb je geen stoel voor Sinterklaas? Dan kun je bij ons een Sinterklaastroon boeken. Wij nemen deze dan mee naar jouw locatie.
 • Sint en zijn Pieten kunnen ook langer blijven dan 45 minuten. Informeer naar de mogelijkheden. Uit ervaring weten wij wel dat de spanningsboog van kleine kinderen heel kort is. Wanneer een bezoek te lang duurt zullen kinderen onrustig worden. Laat een Sinterklaasbezoek zo luchtig mogelijk verlopen. Met niet te veel individuele aandacht per kind.

Huur Sinterklaas eventueel ook met meer of minder Zwarte Pieten :

Liever Roetveeg Pieten huren dan Zwarte Pieten? 

Sinds dit jaar bieden wij de mogelijkheid om indien gewenst Roetveeg Pieten te boeken bij het bezoek van Sinterklaas. Geef dit wel even duidelijk door bij de aanvraag.Roetveeg Pieten boeken of huren?

 

Specificaties van Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 6 Zwarte Pieten

 • Geluid: exclusief
 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 7 personen
 • Reiskosten: incl. 100 km. va, Heinenoord daarna € 0,45 per km. (v.v.)

Nieuws van Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 6 Zwarte Pieten

Boeking of een optie plaatsen voor Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 6 Zwarte Pieten?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 6 Zwarte Pieten kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Mandy van der Vaart

Mandy van der Vaart

Verkoop en Web en social media onderhoud
0186-602140

Download volledige prijslijst met Sinterklaasshows

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact