Serge & Coco - Sinterklaasshow

Serge & Coco - Sinterklaasshow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Serge & Coco - Sinterklaasshow.

 • 1 x 60 minuten : € 1095,00
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Serge en Coco vieren Sinterklaas

Coco is de ster. Het kleine vertederende aapje is eerst wat voorzichtig, maar aangemoedigd door de kinderen wordt hij langzamerhand wat zekerder. Het is net een klein kind... wil niet slapen, blijft zeuren en hij vindt dat hij te grote oren heeft. Dit alles zorgt voor hilarische momenten, veel gelach en betrokkenheid van de kinderen.

Joris is de halfbroer van Coco. Deze brutale eend zorgt voor leven in de brouwerij! De kinderen komen erachter dat hij hoogtevrees heeft en niet kan zwemmen... best lastig voor een eend.

Dit programma duurt een uur. Serge goochelt met geld, zingt, er is veel interactie met de kinderen. Uiteraard worden er kinderen op het podium gehaald. Coco en Joris doen de rest!

Bijzonderheden m.b.t. het programma van Serge & Coco

Er is een versie van dit programma voor de onderbouw en voor de bovenbouw. De show voor de bovenbouw begint met een spannende vuuract.

Specificaties van Serge & Coco - Sinterklaasshow

 • Geluid: Inclusief tot 150 personen
 • Leeftijd: kinderen van 2 t/m 12 jaar
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief door Nederland

Onze klanten waarderen Serge & Coco - Sinterklaasshow gemiddeld met: 5 5

Totaal 1 mening
 • Serge & Coco - Sinterklaasshow Klant:
 • Ingevuld door: Jaap van Ingen
 • Locatie: Beesd
 • Datum: zaterdag 3 december 2016
5 5

Serge & Coco blijft een verhaal apart. Hij is zo professioneel en goed met kinderen. Zelfs de ouders bleven dit keer met aandacht kijken. Maar ja, Coco, het aapje steelt natuurlijk de show.

Boeking of een optie plaatsen voor Serge & Coco - Sinterklaasshow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Serge & Coco - Sinterklaasshow kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nancy de Wijze-Faas

Nancy de Wijze-Faas

Marketing en Communicatie
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact