Dancing with the Sint & Lisa

Dancing with the Sint & Lisa boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dancing with the Sint & Lisa.

 • 1 x 45 minuten : € 595,00
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

Dancing with the Sint is de unieke opwarmshow voordat de Sint bij je lang komt!

Dansen, springen, zingen en lol maken. Dat is Dancing with the Sint. Wachten op Sinterklaas is nog nooit zo leuk geweest

Dansinstructrice Lisa zorg voor een echt Dansfeest met haar energieke dansworkshop. Lisa gaat samen met de kinderen een te gekke dans instuderen voor Sinterklaas Zijn aankomst wordt zo door de kids al dansens begeleid. Een warm en swingend onthaal. Zijn er ook papa's en mama's bij? Dan moeten zelfs de papa's en de mama's met de voetjes van de vloer.

Het verhaal van Dancing with the Sint - Sinterklaasshow.

Tijdens de show 'belt' de Sint en deelt mede dat hij onmogelijk kan komen omdat zijn danspieten het die dag laten afweten. Probleem! Of toch niet? Samen met Lisa lossen de kids het op, er zijn immers genoeg 'stand-in' danspieten aanwezig in de zaal! De kids bewegen lekker en dansen de spanning van de aankomst van Sint gedurende de show van zich af. Ook nog eens gezond.

Specificaties Dancing with the Sint

 • Duur: 45 minuten
 • Aantal deelnemers: perfect voor kleine groepen tot 40 kids
 • Geluid: inclusief voor dit aantal

Let op! Na afloop van het optreden zal er direct opgeruimd worden om te vertrekken naar een volgend optreden. Houdt hier rekening mee m.b.t. het inplannen van het Sinterklaasbezoek.

 

Specificaties van Dancing with the Sint & Lisa

 • Geluid: inclusief tot 50 personen
 • Leeftijd: kinderen van 2 t/m 12 jaar
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief door Nederland

Onze klanten waarderen Dancing with the Sint & Lisa gemiddeld met: 4

Totaal 1 mening
 • Dancing with the Sint & Lisa Klant: Technip
 • Ingevuld door: Betsy Gouman-Los
 • Locatie: Capelle Aan Den Ijssel
 • Datum: zaterdag 26 november 2016
4

Het werd heel leuk gedaan. Het programma zou tot 14.15 zijn, en om 14.30 Sinterklaas, maar zij heeft uit haar zelf de kinderen bezig gehouden tot Sinterklaas er was. Ook is zij gebleven, dus pas afgebouwd na Sinterklaas, want ze had niets anders. Hierdoor was de uitwisseling met Sinterklaas heel leuk.

Boeking of een optie plaatsen voor Dancing with the Sint & Lisa?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dancing with the Sint & Lisa kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact