De Style Pieten van Sinterklaas

De Style Pieten van Sinterklaas boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Animatie Acts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Style Pieten van Sinterklaas.

  • 4 x 45 min. binnen 4 uur : € 995,00
  • 4 x 45 min. binnen 4 uur : € 795,00 (exclusief fotograaf)
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,45 per km (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

Sinterklaas heeft een stel hele hippe Zwarte Pieten

Dat zijn de Style Pieten. Pieten die ervoor zorgen dat alle andere Pieten er qua kleding, accessoires, make-up en haar goed en hip bij lopen. Want ze moeten wel een beetje met de tijd meegaan. Wanneer deze Style Pieten alle andere Pieten in Spanje onder handen genomen hebben, zijn ze eigenlijk klaar met hun werk. Toch komen ook deze Pieten mee naar Nederland.

Wat deze Style Pieten dan doen?

nou dan gaan ze de straat op om alle kinderen en volwassenen in Nederland te voorzien van Style advies. Ze nemen een grote tas vol accessoires mee. spreken mensen aan, nemen deze onderhanden door ze een leuk hoedje op te zetten of een mooie boa om te hangen, maken hier een foto van en gaan weer opzoek naar de volgende. De foto's die gemaakt worden door de fotograaf die ook bij deze actie hoort, worden de volgende dag digitaal aangeleverd. Deze kun je dan bijvoorbeeld op je Facebook pagina plaatsen of op je website, waar vandaan iedereen ze dan kan downloaden.

Specificaties van De Style Pieten van Sinterklaas

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,45 per km (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor De Style Pieten van Sinterklaas?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Style Pieten van Sinterklaas kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact