De Style Pieten van Sinterklaas

De Style Pieten van Sinterklaas boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Animatie Acts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Style Pieten van Sinterklaas.

  • 4 x 45 min. binnen 4 uur : € 995,00
  • 4 x 45 min. binnen 4 uur : € 795,00 (exclusief fotograaf)
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,45 per km (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Aangenaam! Wij zijn de Style Pieten van Sinterklaas.
Je dacht toch zeker zelf niet dat Sinterklaas zijn prachtige gewaden zelf uitkiest? Nee.. dat doen wij. Wij zorgen ervoor dat Sinterklaas er iedere dag top top en piekfijn bijloopt.

De hipste Pieten van Sinterklaas zijn de Style Pieten

En trouwens wij voorzien niet alleen Sinterklaas van de allerbeste en mooiste kleding die er is. Ook alle andere Pieten moeten eerst door ons gekeurd worden, voordat ze op pad gaan. Kleding, accessoires, make-up en haar alles moet er tip top uitzien. Ze moeten niet voor gek lopen. 

Huur de Style Pieten in voor jou evenement en iedereen wordt van top tot teen gestyled

Tijdens hun tijd in Nederland hebben de Style Pieten tijd over. Ze duiken dan de straat op om alle kinderen en volwassenen in Nederland te voorzien van Style advies. Ze nemen een grote tas vol accessoires mee. Spreken mensen aan, nemen deze onderhanden door ze een leuk hoedje op te zetten of een mooie boa om te hangen, maken hier een foto van en gaan weer opzoek naar de volgende. De foto's die gemaakt worden door de fotograaf die ook bij deze actie hoort, worden de volgende dag digitaal aangeleverd. Deze kun je dan bijvoorbeeld op je Facebook pagina plaatsen of op je website, waar vandaan iedereen ze dan kan downloaden.

De act is ook te boeken zonder fotoactie.

Specificaties van De Style Pieten van Sinterklaas

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,45 per km (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor De Style Pieten van Sinterklaas?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Style Pieten van Sinterklaas kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze: