Sssst... Sinterklaas slaapt

Sssst... Sinterklaas slaapt boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sssst... Sinterklaas slaapt.

  • 1 x 30 minuten : € 695,00
  • Reiskosten: € 0,35 per km. vanaf Den Haag (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een leuke vóórstelling als voorbereiding op de komst van Sinterklaas. 

In het hotel is het een drukte van jewelste. De telefoon gaat de hele dag door en Klaartje heeft het druk met alle klusjes die ze krijgt opgedragen. Er zijn namelijk heel wat personeelsleden ziek, vrij of op vakantie. In het hotel verblijft een belangrijke gast… ja… Sinterklaas. Kamer 5 is alleen wel heel stil en er hangt een bordje op de deur…NIET STOREN.

Hoofdpiet belt naar het hotel

Hoofdpiet heeft al een aantal keer gebeld en maakt zich zorgen, maar Jeanet verzekert hem dat ze alles onder controle heeft.

Maar is dat wel zo… Nog 15 minuten en dan moet Sinterklaas klaar staan…

Jeanet luistert aan de deur, maar hoort helemaal niets… Hoefgetrappel en Sinterklaasliedjes helpen niet om Sinterklaas wakker te krijgen.

Natuurlijk komt het altijd goed…De kinderen zingen: ‘Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht’ en dán kan het feest beginnen!

Bij deze show is het wenselijk dat de uitvoerende artiesten vooraf contact hebben met de klant, en met name met de sint. (als deze door de klant zelf wordt geregeld). 
Hij geeft zijn staf en schoenen af (draagt zelf sport of wandelschoenen)… die schoenen en staf gaat Klaartje poetsen. 
En Sinterklaas (en pieten) gaan met Klaartje weer naar ‘achter’ om mijter, schoenen en staf ‘aan te doen’ en dan door de kinderen met ‘Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht’ weer écht binnen te komen. 
 
  • Duur voorstelling: ongeveer 30 minuten
  • Muziek: samen zingen we sinterklaasliedjes  

 

Specificaties van Sssst... Sinterklaas slaapt

  • Geluid: Inclusief tot 250 personen.
  • Reiskosten: € 0,35 per km. vanaf Den Haag (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Sssst... Sinterklaas slaapt?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sssst... Sinterklaas slaapt kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact