De S Factor met Kevin en Sinterklaas

De S Factor met Kevin en Sinterklaas boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De S Factor met Kevin en Sinterklaas.

  • 1 x 90 minuten : € 1695,00
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Rotterdam (v.v.), hierna 0,19 ct. per km.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Vandaag ben je als hooggeëerd publiek uitgenodigd een Live uitzending bij te wonen van kijkcijferkanon de S-FACTOR!  

Bekend-van-tv-presentator Kevin Brouwer en Zoekpiet, de talentscout van Sinterklaas, zijn op zoek naar Nederlands Sinterklaastalent!

Waar zit het talent bij jou? 

Zoekpiet neemt zijn taak zeer serieus, want hij weet als geen ander wat de S-FACTOR is! Kevin is onvermoeibaar als het gaat om spelletjes en kenniskwisjes, al zit zijn ego daarbij soms in de weg, want zelf is hij natuurlijk wel het allergrootste talent! 

Hoe zit het met de kennis over de Sint?

De kinderen worden beoordeeld op 3 disciplines namelijk; zang, dans en Sintkennis. Er is een karaoke onderdeel en een swingsessie met het hele publiek.“Stop je vingers in je neus en schud met je billen want wie weet heb jij de S-factor!”

Sinterklaas en de Pieten zullen halverwege het programma (na 30/40 min) binnenkomen. Zij zullen dan de kinderen aanmoedigen en het een en ander visueel te ondersteunen met dansjes en liedjes zingen en door bijvoorbeeld als jury te fungeren bij Kennis Quiz met vragen over de Sint. 

Aan het einde van de show wordt de S Factor Trofee uitgereikt door de Sint. Daarna kan er direct worden over gegaan tot het uitdelen van de cadeau’s en een foto moment met Sint Kevin en de Pieten!

Specificaties van De S Factor met Kevin en Sinterklaas

  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Licht: Kleine lichtset
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Rotterdam (v.v.), hierna 0,19 ct. per km.

Nieuws van De S Factor met Kevin en Sinterklaas

Boeking of een optie plaatsen voor De S Factor met Kevin en Sinterklaas?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De S Factor met Kevin en Sinterklaas kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nancy de Wijze-Faas

Nancy de Wijze-Faas

Marketing en Communicatie
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact