Terug bij Artiestenbureau JB Productions – De S Factor met Kevin

25-8-2017

Na een aantal jaar afwezig te zijn geweest uit Sinterklaasland, is vanaf dit jaar de S Factor van Presentator Kevin Brouwer weer terug. Het programma is in een nieuw jasje gestoken en uitgebreid met een bezoek van Sinterklaas en Pieten.

Bekend-van-tv-presentator Kevin Brouwer en Zoekpiet, de talentscout van Sinterklaas, zijn op zoek naar Nederlands Sinterklaastalent!

De kinderen worden beoordeeld op 3 disciplines namelijk; zang, dans en Sintkennis. Er is een karaoke onderdeel en een swingsessie met het hele publiek.

“Stop je vingers in je neus en schud met je billen want wie weet heb jij de S-factor!”

Na zo’n 30 – 40 minuten zullen Sinterklaas en Pieten het programma binnenkomen.

Nieuwsgierig geworden naar dit super leuke interactieve Sinterklaasprogramma? Kijk dan hier snel verder voor meer informatie.

Meer nieuws van De S Factor met Kevin en Sinterklaas

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nancy de Wijze-Faas

Nancy de Wijze-Faas

Marketing en Communicatie
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact