Wandelend Sinterklaasboek met Muzikale Piet

Wandelend Sinterklaasboek met Muzikale Piet boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Animatie Acts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wandelend Sinterklaasboek met Muzikale Piet.

  • 4 x 30 min. binnen 4 uur : € 1250,00
  • Reiskosten: € 0,35 per km. (v.v.) vanaf Aardenburg
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het Wandelende Sinterklaasboek is speciaal ontwikkeld voor het gezelligste kinderfeest van het jaar. Het Levende Sinterklaasboek komt samen met de muzikale Piet naar jouw winkelcentrum of evenement. Het Sintboek wandelt door het het publiek samen met de Muzikale Piet. Op zijn accordeon speelt hij alle bekende Sinterklaasliedjes.

Schrijf je wens in het Sinterklaasboek

Het duo valt zeker op en is een attractie op zich. Wie wil nu niet een wens in het grote boek van Sinterklaas schrijven. Maar ook een klein verlanglijstje mag in het boek, of je favoriete Sinterklaasliedje. Het leuke is dat de Muzikale Piet het dan direct op zijn accordeon voor je kan spelen.

Wil je eens iets heel anders? Dan is het Wandelende Sinterklaasboek met de Muzikale Piet zeker een aanrader.

Specificaties van Wandelend Sinterklaasboek met Muzikale Piet

  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,35 per km. (v.v.) vanaf Aardenburg

Boeking of een optie plaatsen voor Wandelend Sinterklaasboek met Muzikale Piet?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wandelend Sinterklaasboek met Muzikale Piet kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact