Piet Picasso's Mega Kleurplaat

Piet Picasso's Mega Kleurplaat boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Attracties. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Piet Picasso's Mega Kleurplaat.

  • 2 x 60 minuten : € 550,00
  • 4 x 60 minuten : € 750,00
  • Reiskosten: € 0,50 per km. vanaf Den Bosch (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het grote succes van het vorig jaar is de Mega Sinterklaas Kleurplaat. Dit is de ideale oplossing voor dat de sinterklaasshow of voorstelling gaat beginnen. Veel gasten komen natuurlijk ruim op tijd naar het sinterklaasfeest.

Perfect entertainment om kinderen bezig te houden voor aanvang Sinterklaasshow

Aan het begin van het evenement staat er in het midden van de Sinterklaas kleurplaat een kleine tekening die gemaakt is van zwarte stift. Piet Picasso zal de tekening ter plekken verder uitbreiden tijdens het evenement. De kinderen kunnen de Mega Sinterklaas Kleurplaat inkleuren met wasco.

Piet Picasso is een lieve en vriendelijke Piet die de kinderen helpt met inkleuren. Tevens zal deze Zwarte Piet de kleurplaat steeds verder uitwerken. Dit kan op verzoek van de kinderen van alles worden. Bij ieder evenement wordt het een unieke tekening. Het is zelfs mogelijk om uw bedrijf in de kleurplaat te verwerken. Piet Picasso draait er zijn hand niet voor om.

In combinatie met de show Snuffie & Rimpel - Feesten met Sinterklaas, kan de actie goedkoper ingekocht worden. Informeer naar de mogelijkheid.

Specificaties van Piet Picasso's Mega Kleurplaat

  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,50 per km. vanaf Den Bosch (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Piet Picasso's Mega Kleurplaat?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Piet Picasso's Mega Kleurplaat kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact