Hippe Pieten Sinterklaasshow

Hippe Pieten Sinterklaasshow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hippe Pieten Sinterklaasshow.

  • 1 x 90 minuten : € 895,00
  • Reiskosten: incl. 100 km. va. Ouderkerk aan den IJssel, daarna € 0,50 per km.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Hippe Pieten en Sinterklaas vermaken al een aantal jaren jong en oud tijdens intochten en in het theater. Ook bij bedrijven komen zij graag langs om alle kinderen en ouders te vermaken.

Hippe Pieten Sinterklaasshow inzetten op jouw Sinterklaasfeest

Tijdens de interactieve en muzikale Sinterklaasshow is Bakkers Piet pepernoten aan het bakken in zijn keuken. Wereld Piet mag hem daar voor één keer meehelpen. Bakkers Piet legt haar uit hoe je pepernoten moet bakken. Een beetje suiker, meel en speculaaskruiden…

Het gaat helemaal mis als Wereld Piet alle pepernoten in de kluis legt en de zware deur van de kluis dichtvalt. De Pieten hebben nu geen snoepgoed meer om uit te delen aan de kinderen. Bakkers Piet en Sinterklaas mogen er niet achter komen dat de pepernoten in de kluis liggen.

Hoe gaan we dit oplossen met Hippe Piet?

Wereld Piet schakelt de hulp in van haar vriendje Hippe Piet. Samen met de kinderen proberen zij de kluisdeur te openen met dansen, zingen en bewegen.
Zou het de Hippe Roetveeg Pieten lukken om de kluisdeur te openen of zouden Bakkers Piet en Sinterklaas erachter komen dat de pepernoten in de kluis liggen?

Graag Roetveeg Pieten in plaats van traditionele Zwarte Pieten?

Dat is bij dit programma geen enkel probleem.
Geef bij de boeking door wat voor Pieten je graag wil hebben.

Specificaties van Hippe Pieten Sinterklaasshow

  • Geluid: Inclusief tot 100 personen
  • Begeleiding: 5 personen
  • Reiskosten: incl. 100 km. va. Ouderkerk aan den IJssel, daarna € 0,50 per km.

Boeking of een optie plaatsen voor Hippe Pieten Sinterklaasshow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hippe Pieten Sinterklaasshow kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze: