Hippe Roetveegpieten Sinterklaasshow

Hippe Roetveegpieten Sinterklaasshow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hippe Roetveegpieten Sinterklaasshow.

  • 1 x 90 minuten : € 895,00
  • Reiskosten: incl. 100 km. va. Ouderkerk aan den IJssel, daarna € 0,50 per km.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Hippe Roetveegpieten en Sinterklaas vermaken al een aantal jaren jong en oud tijdens intochten en in het theater. Ook bij bedrijven komen zij graag langs om alle kinderen en ouders te vermaken.

Een interactieve Sinterklaasshow met Roetveeg Pieten voor jong en oud!

Tijdens de interactieve en muzikale Sinterklaasshow is Bakkers Veegpiet pepernoten aan het bakken in zijn keuken. Wereld Veegpiet mag hem daar voor één keer meehelpen. Bakkers Veegpiet legt haar uit hoe je pepernoten moet bakken. Een beetje suiker, meel en speculaaskruiden…
 Het gaat helemaal mis als Roetveeg Wereld Piet de pepernoten per ongeluk in de kluis neerlegt. De deur valt dicht…. En weg zijn alle pepernoten voor de kinderen.

Hoe gaan de Roetveeg Pieten dit oplossen?

Hippe Roetveeg Piet komt helpen. Samen met Roetveeg Wereld Piet gaat hij samen allerlei opdrachten maken om de kluis te openen. Zingen, dansen… het allerbelangrijkste is dat Sinterklaas en de Roetveeg Bakkers Piet er niet achter komen.
Zou het de Hippe Roetveeg Pieten lukken om de pepernoten uit de kluis te halen? Of zouden Sinterklaas en de Roetveeg Bakkers Piet erachter komen?

 

Specificaties van Hippe Roetveegpieten Sinterklaasshow

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 100 personen
  • Begeleiding: 5 personen
  • Reiskosten: incl. 100 km. va. Ouderkerk aan den IJssel, daarna € 0,50 per km.

Boeking of een optie plaatsen voor Hippe Roetveegpieten Sinterklaasshow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hippe Roetveegpieten Sinterklaasshow kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact