Hippe Roetveegpieten Sinterklaasshow

Hippe Roetveegpieten Sinterklaasshow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hippe Roetveegpieten Sinterklaasshow.

  • 1 x 90 minuten : € 895,00
  • Reiskosten: incl. 100 km. va. Amsterdam, daarna € 0,50 per km.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Hippe Roetveegpieten en Sinterklaas vermaken al een aantal jaren jong en oud tijdens intochten en in het theater. Ook bij bedrijven komen zij graag langs om alle kinderen en ouders te vermaken. Een interactieve show voor de hele familie met Sinterklaas en zijn Hippe Roetveeg Pieten.

Hippe Roetveegpieten Sinterklaasshow- De Show

Tijdens de interactieve en muzikale Sinterklaasshow is Roetveeg Bakkers Piet een pepernotentaart aan het bakken in haar keuken. Roetveeg Zing Piet mag haar daarvoor één keer meehelpen. Roetveeg Bakkers Piet legt haar uit hoe je een perfecte pepernotentaart kunt bakken. Een beetje suiker, meel en speculaaskruiden…

Het gaat helemaal mis als Roetveeg Lol Piet de grote pepernotentaart in de kluis legt en de zware deur van de kluis dichtvalt. De Hippe Roetveeg Pieten hebben nu geen pepernotentaart meer voor het feest van Sinterklaas. Sinterklaas mag er niet achter komen dat de pepernotentaart in de kluis ligt.

Hoe gaan de Hippe Roetveeg Pieten dit oplossen?

Hoe zorgen de Hippe Roetveeg Pieten ervoor dat de taart op tijd uit de kluis komt voordat het grote feest begint? Samen met de kinderen en Sinterklaas gaan ze dansen, zingen en bewegen. Zou het hen lukken om de kluisdeur op tijd te openen?

 

Specificaties van Hippe Roetveegpieten Sinterklaasshow

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 100 personen
  • Begeleiding: 5 personen
  • Reiskosten: incl. 100 km. va. Amsterdam, daarna € 0,50 per km.

Boeking of een optie plaatsen voor Hippe Roetveegpieten Sinterklaasshow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hippe Roetveegpieten Sinterklaasshow kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoop en Advies
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact