Pieten Diva's

Pieten Diva's boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muzikale Zwarte Pieten. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pieten Diva's.

  • 4 x 40 min. binnen 4 uur : € 995,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bij JB Productions hebben we de perfecte act om jouw evenement te laten sprankelen: de Pieten Diva's! Deze getalenteerde dames zijn niet alleen een lust voor het oog met hun prachtige kostuums, maar wachten maar tot ze beginnen te zingen...

De betoverende Pieten Diva's

De Pieten Diva's staan garant voor een muzikale en energieke act die het publiek in vervoering brengt. Met hun open en frisse uitstraling, charme en enthousiasme weten ze jong en oud te betoveren. Ze zorgen voor een ongedwongen en gezellige sfeer, waarbij stijl en klasse centraal staan.

De interactie met het publiek is een essentieel onderdeel van de optredens van de Pieten Diva's. Ze nodigen je uit om mee te zingen, te dansen en te genieten van hun prachtige stemmen. Het repertoire van de Pieten Diva's is zeer divers en traditioneel, met een uniek Diva-tintje. Of het nu gaat om bekende klassiekers of speciaal repertoire voor speciale gelegenheden, ze weten altijd de juiste snaar te raken.

Een muzikale sensatie met betoverende kostuums!

De Pieten Diva's bieden mobiel interactief entertainment, wat betekent dat ze zich vrij bewegen tussen het publiek en voor een onvergetelijke ervaring zorgen. Ze zullen je betoveren met hun zangtalent, energieke optredens en charisma. Bereid je voor op een adembenemende show vol muzikale hoogtepunten en ontdek waarom de Pieten Diva's een absolute must-have zijn voor elk evenement.

Een gezellige Pietenbende!

Of je nu een bedrijfsfeest, een familie-evenement of een ander speciaal evenement organiseert, de Pieten Diva's zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Laat je betoveren door hun vocale kunsten en geniet van een feestelijke en stijlvolle sfeer. Neem vandaag nog contact op met JB Productions en ontdek hoe de Pieten Diva's jouw evenement naar een hoger niveau kunnen tillen. Laat je meevoeren door hun charme, enthousiasme en ongeëvenaarde talent.

Specificaties van Pieten Diva's

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Pieten Diva's?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pieten Diva's kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact