Piet Sancho

Piet Sancho boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Piet Sancho.

  • 1 x 45 minuten : € 895,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Vanaf 2012 mocht Piet Sancho van de Sint mee naar Nederland, het viel de Sint en de andere Pieten al snel op dat muziek zijn grote passie was. Tijdens de intochten van Sinterklaas zong hij alle bekende liedjes mee met de kinderen. Vanaf 2013 werkte Piet Sancho mee aan verschillende Tv programma’s, bioscoopfilms en videoclips. Ook stond Piet Sancho op de planken bij de theatertour ‘De Vet Coole Sintshow’.

Piet Sancho schrijft eigen theatershow

Na 5 jaar wilde Sancho zich nog meer richten op zijn passie, ‘muziek’. In 2018 kwam hij dan ook met zijn eerste eigen theatershow ‘De Pepernotenshow’ en bracht hij de succesvolle single ‘Ze noemen met Sancho’ uit. In de theatershow beleefde Piet Sancho en de andere Pieten een spannend avontuur waarna Piet Sancho er samen met Diego en Jochem van Gelder een groot feest van maakte voor Sinterklaas en de kinderen. Met de 4 uitverkochte theatershows en een Sinterklaas hit op zak, is Sancho nu niet meer weg te denken bij de kinderen.
 
In 2019 verscheen de single ‘Ik ben je vriend’ waardoor Sancho weer liet zien dat hij de vriend is van ieder kind. Ook was hij weer te zien in diverse videoclips en tijdens vele intochten.
 
In 2020 gaat Piet Sancho de samenwerking aan met producer Rick Pols. Die al eerder hits schreef voor De Club van Sinterklaas & Jochem van Gelder, Als een van de weinige mag Piet Sancho zich toevoegen aan de stal van 'We Know Music'. Met de gloednieuwe sound zullen de kinderen wederom niet stil kunnen zitten. Naast de single verschijnen er elke dag avonturen met Sancho, de andere Pieten en natuurlijk Sinterklaas in een nieuwe vlog. Waarmee hij het ware decembergevoel zal verspreiden voor jong en oud. Want ze noemen hem niet voor niets….. Sancho van ‘De Pepernotenshow’!

Naast zijn theatershow is Piet Sancho dit jaar ook te boeken met sinterklaas kindershow

Je kunt hem boeken met een show van 45 minuten, waarin hij de leukste liedjes zingt.
Uiteraard zijn eigen hits, maar ook Sinterklaashits van collega Pieten.

Specificaties van Piet Sancho

  • Begeleiding: 1 persoon

Boeking of een optie plaatsen voor Piet Sancho?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Piet Sancho kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact