Nieuwe Sound voor Piet Sancho

3-4-2020

Vanaf 2012 mocht Piet Sancho van de Sint mee naar Nederland, het viel de Sint en de andere Pieten al snel op dat muziek zijn grote passie was. Tijdens de intochten van Sinterklaas zong hij alle bekende liedjes mee met de kinderen. Vanaf 2013 werkte Piet Sancho mee aan verschillende Tv programma’s, bioscoopfilms en videoclips. 

Piet Sancho is niet meer weg te denken tijdens de Sinterklaasperiode

In 2018 kwam hij dan ook met zijn eerste eigen theatershow ‘De Pepernotenshow’ en bracht hij de succesvolle single ‘Ze noemen met Sancho’ uit. In de theatershow beleefde Piet Sancho en de andere Pieten een spannend avontuur. waarna Piet Sancho er samen met Diego en Jochem van Gelder een groot feest van maakte voor Sinterklaas en de kinderen. Met de 4 uitverkochte theatershows en een Sinterklaas hit op zak, is Sancho nu niet meer weg te denken bij de kinderen. Harold Verwoert (Bekend van Coole Piet Diego) schreef en produceerde de producties. Daarnaast begeleide hij Piet Sancho vanaf het begin.

2020 Piet Sancho slaat een nieuwe weg in

Nu in 2020 slaat Piet Sancho een nieuwe weg in en gaat hij een samenwerking aan met Rick Pols van ‘WE KNOW MUSIC’ Rick produceerde al eerder liedjes voor ‘De Club van Sinterklaas, Kinderen voor kinderen, Djumbo en Jochem van Gelder’ Met deze samenwerking krijgt Sancho een nieuwe eigen sound en is hij een van de weinige Sinterklaasacts die zich mag aansluiten bij ‘WE KNOW MUSIC’ Uiteraard zal de single uitgebracht worden met een mooie magische videoclip. Zoals dat hoort bij deze tijd. 2020 belooft daarom al een geweldig muzikaal jaar te worden.

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact