1,2,3 Pietenmagie - Nieuwe Single voor Piet Sancho

16-11-2020

Met de echte adviseur van de Sint, Bram van der Vlugt, in de videoclip.

Vanaf vandaag is de nieuwe single ‘1, 2, 3, Pietenmagie’ overal online verkrijgbaar

De single is alweer de 3e single van de populaire piet die bekend is van verschillende tv-programma’s, bioscoopfilms, videoclips en zijn eigen theatershow ‘De Pepernotenshow’. Voor de videoclip wist Piet Sancho niemand beter te strikken dan Sinterklaas zijn meest bekende adviseur, Bram van der Vlugt. Maar liefst 25 jaar lang was Bram de adviseur van Sinterklaas bij (landelijke) televisie aangelegenheden. Daarnaast adviseerde Bram de Sint in talloze films, reclames en musicals. Ook dit jaar zal de 86-jarige acteur te zien zijn in ‘De Grote Sinterklaasfilm’ van Lucio Messercola. 
 
Ondanks het feit dat er door alle corona maatregelen bijna geen shows en intochten zijn voor Piet Sancho is hij toch erg positief: “Met de single ‘1, 2, 3, Pietenmagie’ maak ik weer een enorme stap t.o.v. de voorgaande single. De single heeft een moderne beat en is makkelijk meezingbaar voor de kids. De single werd namelijk gemaakt door producer/tekstschrijver Rick Pols en hij schreef eerder hits voor De Club van Sinterklaas & Jochem van Gelder.”

Maar ook voor de videoclip pakte Piet Sancho fors uit

Het Kasteel in Helmond vormde het nostalgische decor voor de videoclip. Eye Movement realiseerde de videoclip die vol zit met dansers en danseressen, pieten èn de enige echte adviseur van Sinterklaas, Bram van der Vlugt. Piet Sancho over de adviseur van Sinterklaas in zijn videoclip: “Van tiener tot oud, heel veel mensen zijn opgegroeid met deze adviseur. Voor veel mensen is hij ‘de enige echte’, voor mij ook. Het was dan ook supertof dat ik hem kon strikken voor mijn videoclip, ik ben heel erg trots dat Bram zijn medewerking wilde verlenen!”

‘1, 2, 3, Pietenmagie wordt uitgebracht door platenmaatschappij ABC Entertainment.

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact