Snoep Piet met de Mobiele Pietenkraam

Snoep Piet met de Mobiele Pietenkraam boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Attracties. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Snoep Piet met de Mobiele Pietenkraam.

  • 4 x 45 min. binnen 4 uur : € 950,00
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De leukste marktkraam van Nederland is van de roetveeg Snoep Piet. Normaal loop je naar een kraam toe, maar Deze Piet komt met een Mobiele kraam ook naar de bezoekers toe. Verder heeft de Snoep Piet ook een aantal motto’s zoals “De traktatie van Piet die vergeet je niet” 

Een act van roetveeg Snoep Piet is niet te weerstaan

Onze roetveeg Snoep Piet komt met de mobiele Pietenkraam naar jouw evenement. Je bepaalt zelf of deze Piet zelf snoepgoed meeneemt of dat je zelf een traktatie uitzoekt die onze Snoep Piet kan uitdelen in zijn kraam. Uit de mobiele marktkraam klinkt ook nog gezellige Sinterklaasmuziek. Piet heeft voor iedereen een praatje paraat en natuurlijk snoepgoed en misschien wel een andere traktatie. De mobiele Pietenkraam van Snoep Piet is een feest voor jong en oud en het heerlijke snoep is niet te weerstaan.

Laat de kraam van Snoep Piet branden met het logo van je winkelcentrum

Wil de kraam gebrand hebben met het logo van je winkelcentrum of helemaal in de bedrijfskleuren van jouw bedrijf? Geen probleem informeer naar de mogelijk en de meergage.

Je kunt de mobiele kraam van de Snoep Piet ook boeken in de volgende thema's:

Specificaties van Snoep Piet met de Mobiele Pietenkraam

  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Snoep Piet met de Mobiele Pietenkraam?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Snoep Piet met de Mobiele Pietenkraam kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Entertainment adviseur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact