Dit jaar een landelijk Sinterklaasintocht zonder publiek en op een geheime locatie?

18-9-2020

Het NTR heeft afgelopen woensdag naar buiten gebracht dat de landelijke Sinterklaasintocht zoals wij hem kennen dit jaar niet plaats gaat vinden. De landelijke Sinterklaasintocht gaat wel door, maar volledig aangepast en zonder publiek. Waar de goedheiligman dit jaar aankomt wordt ook niet bekend gemaakt.

Helaas kan Corona alsnog letterlijk roet in het eten gooien

Want op het moment dat Nederland weer te maken gaat krijgen met strengere regels, dan kan het alsnog zijn dat ook deze vorm geen doorgang kan vinden. Het blijft dus allemaal ontzettend onzeker de komende periode.

Wanneer is de landelijke Sinterklaasintocht?

De  landelijke Sinterklaasintocht zal plaatsvinden op zaterdag 14 november. Vanaf 12:00 uur zal NPO de  landelijke Sinterklaasintocht uitzenden. 

Is er dan wel een Sinterklaasjournaal dit jaar?

Gelukkig is dat er wel. Vanaf 9 november kunnen kinderen weer kijken naar het Sinterklaasjournaal dat dagelijks te zien zal zijn tot het pakjesavond is. 

Opzoek naar een alternatief voor jouw Sinterklaasfeest?

We hebben super leuke acties bedacht zodat het Sinterklaasfeest ook dit jaar toch door kan gaan. Weliswaar op een andere manier, maar zeker de moeite waard. Zoals onder andere:

Bekijk ze allemaal op onze webite www.sintenkerst.nl 

 

Meer nieuws van Bezoek Sinterklaas en 2 Roetveeg Pieten

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact