Muziektheater Sint zoekt Piet

Muziektheater Sint zoekt Piet boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Muziektheater Sint zoekt Piet.

 • 1 x 50 - 60 minuten : € 750,00
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Al een heleboel jaren trekt Tijl tijdens de Sinterklaasperiode rond met zijn energieke, muzikale sinterklaasvoorstelling vol liedjes. Hij speelt even makkelijk voor een publiek van 50 als voor een publiek van 500 kinderen en weet er elke keer weer een onvergetelijk feest van te maken.

Tijl komt tijdens zijn Sinterklaasvoorstelling kinderen scouten.

Wat weten ze eigenlijk van Sint en zijn Pieten? Aan de hand van interactieve liedjes wordt alle vaardigheden die een piet moet hebben getraind: hoe moet je strooien? Wat te doen als de stoomboot in noodweer verzeild raakt? Hoe benader je het paard van Sinterklaas? Wat gebeurt er allemaal in het grote pietenhuis?

Tijl houdt de kinderen nauwlettend in de gaten. Weten en kunnen de kinderen voldoende om opgenomen te worden in het reservepietengarnizoen?

Tijl speelt tijdens zijn optreden, naast de traditionele Sinterklaasliedjes, vooral zijn eigen nummers. Er zijn meezingers, verhalende luisterliedjes, maar vooral heel veel dans- en beweegliedjes. Kortom: er wordt weinig stilgezeten!
Te boeken als zelfstandige show, of als aanvulling op uw intocht, bedrijfsfeest, schoolfeest.

Enkele reacties over het Muziektheater Sint zoekt Piet

 • Tijl is echt een mensen-mens. Een gepassioneerde entertainer, die de juiste toon zet in volle zalen. Voor iedereen een aanrader!”
   
 • “Het optreden was zeer geslaagd! Wij als comité, de ouders en zelfs sinterklaas waren vol lof! En het belangrijkste: de kids vonden het superleuk en deden allemaal mee!”
   
 • “Het voorprogramma van het Sintfeest voor de kinderen van alle vestigingen van onze organisatie...en wat voor een voorprogramma!...Sfeervol, enthousiast, leuk en gezellig, zelfs voor de ouders! De muziek en de liedjes, het laten meedoen van de kinderen en de stimulerende praatjes van Tijl, allemaal top.”

Specificaties van Muziektheater Sint zoekt Piet

 • Geluid: Inclusief tot 400 personen.
 • Licht: inclusief licht
 • Leeftijd: kinderen van 3 t/m 8 jaar
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Muziektheater Sint zoekt Piet?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Muziektheater Sint zoekt Piet kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact