Sinterklaas Livestream

Sinterklaas Livestream boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sint en Piet op bezoek. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sinterklaas Livestream.

  • 1 x 30 minuten : € 995,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Hoe gaan we dit jaar het Sinterklaasfeest in het vat gieten? Een super lastige vraag gezien alle Corona ellende in het land. Wanneer je als bedrijf de ruimte hebt dan kan het Sinterklaasfeest in principe gewoon plaatsvinden. Heb je niet de ruimte om 1½ meter afstand te kunnen garanderen dan wordt het al lastiger. Gelukkig zijn wij niet stil blijven zitten en hebben we hier ook zeker over nagedacht.

Zo zijn wij onder andere uitgekomen bij een Sinterklaas Livestream.

Vier het jaarlijkse Sinterklaasfeest dit jaar online

Vanuit onze televisiestudio zal Sinterklaas via een livestream de kinderen van jouw werknemers toespreken. Je ontvangt van ons een link welke je kunt sturen naar jouw werknemers. Op een afgesproken datum en tijd zal Sinterklaas via deze link te zien zijn.

Wij vragen uiteraard de Sinterklaascommissie wel om wat hulp. Zo zou het leuk zijn als jullie ervoor kunnen zorgen dat er bij de kinderen thuis een doos bezorgd wordt (of wordt meegegeven aan de ouder van het kind)  Deze doos kun je voorzien van strooigoed, wat te drinken en uiteraard het jaarlijkse cadeau. Pas tijdens de uitzending mogen de kinderen de doos krijgen. En het cadeau wordt uitgepakt als Sinterklaas het zegt. Daarnaast zou het ook leuk zijn om voorafgaand aan de Livestream nog wat informatie over de kinderen te ontvangen.

Het Sinterklaasfeest kan van start gaan!

Op de afgesproken datum en tijd komt Sinterklaas online via de gedeelde link. Hij zal de kinderen toespreken en hierin weetjes van de kinderen in meenemen. Uiteraard laat hij ook weten wanneer je de cadeaus uitgepakt mogen worden. Kinderen kunnen niet terug praten, maar wel korte berichtjes verzenden. Ze kunnen Sinterklaas wat vragen of hem bedanken voor het cadeau. Op deze manier vind er toch een soort van Sinterklaasfeest plaats.

Specificaties Sinterklaas Livestream

  • Inclusief prachtige Sinterklaas en Piet
  • Inclusief ontwikkeling Livestream
  • Inclusief alle techniek die toegepast wordt in onze televisiestudio
  • Inclusief het verwerken van informatie kinderen en het maken van een draaiboek

Specificaties van Sinterklaas Livestream

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen

Boeking of een optie plaatsen voor Sinterklaas Livestream?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sinterklaas Livestream kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Dion Mourits

Dion Mourits

Stagair
0186-602140

Download volledige prijslijst met Sinterklaasshows

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact