Sinterklaascadeau bezorgdienst

Sinterklaascadeau bezorgdienst boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Attracties. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sinterklaascadeau bezorgdienst.

  • Maximaal 4 uur. : € 0,00 (Gage op aanvraag)
  • Reiskosten: € 0,45 per km. vanaf Heinenoord
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Kan op jouw bedrijf het jaarlijkse Sinterklaasfeest geen doorgang vinden vanwege de Corona maatregelen? Maar wil jij het Sinterklaasfeest toch niet ongemerkt voorbij laten gaan?
Dan is de cadeau bezorgdienst misschien wel een leuke oplossing voor dit jaar.
Twee van onze Roetveeg Pieten zorgen ervoor dat de cadeaus voor de kinderen van jouw werknemers, daar ook daadwerkelijk terecht komen door ze persoonlijk af te geven.

Je kunt kiezen uit 2 opties m.b.t. de aanschaf van de cadeaus.

  1. Je regelt dit als Sinterklaascomissie zelf zoals je altijd al gedaan hebt. Je besteld de cadeaus zoals altijd en onze Pieten halen deze op bij jouw bedrijf. De cadeaus dienen dan wel ingepakt te zijn en voorzien van een naamsticker. Daarnaast zorg je voor een lijst met adressen waar de cadeaus afgeleverd kunnen worden.
  2. Onze Sinterklaascadeau bestelservice wordt ingezet. Via een link kunnen dan de cadeaus worden uitgezocht op de website. De cadeaus worden ingepakt en voorzien van naamsticker. Bij bestelling lkunnen de cadeaus bij het bedrijf worden bezorgd. Onze Pieten komen deze dan voordat zij gaan bezorgen ophalen. Op deze manier nemen we echt de gehele organisatie uit handen.

Wil jij onze Sinterklaascadeau bezorgdienst inzetten voor jouw alternatieve Sinterklaasfeest?

Neem dan snel contact met ons op. De prijs voor deze actie is op aanvraag. Omdat dit een actie is welke op maat voor je gemaakt wordt, nemen we eerst graag alle wensen door. Aan de hand daarvan zullen we je dan een geschikte offerte doen toekomen.

Specificaties van Sinterklaascadeau bezorgdienst

  • Reiskosten: € 0,45 per km. vanaf Heinenoord

Boeking of een optie plaatsen voor Sinterklaascadeau bezorgdienst?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sinterklaascadeau bezorgdienst kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact